sestdiena, 2014. gada 3. maijs

Flying Flags ^^

Heey! :))
Beidzot saņēmos uzrakstīt īsu bloga ierakstiņu par vienu pasākumu, kas notika 28.aprīlī Joensuu. Pasākums ar nosaukumu Flying Flags ir domāts, lai simbolizētu `mieru un sapratni starp dažādu tautību pārstāvjiem, kā arī daudzveidīgu un multikulturālu Joensuu`, kā rakstīts Universitātes mājaslapā :)
Pasākuma ideja radās tikai pagājušajā gadā kādam vācu apmaiņas studentam, bet šogad tā jau ir kļuvusi par tradīciju, ko organizē Studentu padome. Tieši pusdienlaikā aptuveni 100 baloni ar pie tiem piesietiem dažādu valstu karogiem, kuriem otrā pusē sarakstīti novēlējumi un spilgtākās atmiņas no Joensuu, tika palaisti gaisā.
Pirms pasākuma bija iespēja pieteikties tam, lai dabūtu no organizatoriem izprintētu savas valsts karodziņu. Mēs ar Matīsu nepieteicāmies, bet viens Latvijas karodziņš tomēr bija gaisā - no viena no Jelgavas puišiem. Mēs dabūjām padomes karodziņus, jo bija daži palikuši pāri bonusā ar baloniem :)
Viss kopā izskatījās dikti forši :)) Bildes tikai manas, kaut gan man pašai nav daudz, un Facebookā varēja nozagt daudz vairāk :D
Daži linki:
P.S. Drīzumā būs rakstiņš par vienu dikti foršu velo-izbraucienu :)
Have fun and take care! :))

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru